8.3.10

Jak dělat výzkum v oblasti podnikání?

Při své práci velmi často řeším, jak dělat kvalitní, přínosný a zajímavý výzkum v oblasti týkající se podnikání. Ať už v rámci svého vlastního výzkumu nebo v souvislosti se zadáváním bakalářských a diplomových prací.

Absolvoval jsem k tomuto tématu řadu diskuzí na konferencích s vědci téměř z celého světa. Některé z výsledků, které mně osobně přijdou přínosné jsem shrnul do přiložené myšlenkové mapy.

Ta by měla být užitečná jako celkový přehled zejména pro studenty, ale myslím si, že by se mohla hodit i řadě začínajících vědců. Bude-li o toto téma zájem, rád v něm budu pokračovat dál - například je možné se zabývat tím, jak zpracovávat literární rešerši, jak nacházet témata zajímavá pro výzkum apod.

Výzkum v oblasti podnikání

1 komentář:

  1. Bylo skvělé vědět, že existuje upřímný věřitel půjček, který ví o pomoci půjčce s nízkou sazbou 2. vždy zůstaneme pokorní a nikdy se nevzdáme financí mého projektu a za nabídku půjčky, kterou mi pedro poskytl, jsme opravdu vděční za pomoc a podporu, kterou jsme obdrželi, jak jsme diskutovali, kontaktujte pedroloanss@gmail.com pro více informací o jeho nabídce půjčky .

    OdpovědětVymazat

Prohledat tento blog